Allerede kunde? Logg inn  |  Ikke kunde? Registrer deg
Gjest
Du må være pålogget for å bestille varer

Om Bekken & Strøm

Bekken & Strøm er en av landets største leverandører innen arbeidsklær, verneutstyr, arbeidssko og profileringstøy. Vi ivaretar også hele prosessen med profilering av arbeidsklær.

Bekken & Strøm har hovedkontor, sentrallager og butikk på Gjøvik.
I tillegg har vi butikk og lokale lagre i Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Kristiansand, Mo i Rana, Stryn og Hamar.

Totalt er det om lag 150 ansatte i selskapet. Våre 30 lokale selgere betjener Norge og gir deg som kunde lokal oppfølging i ethvert fylke. Bekken & Strøm AS er i dag et selvstendig datterselskap heleid av
Ahlsell Norge AS.

Bærende elementer i vår forretningsfilosofi er kvalitet og service i alle ledd. Vi er et solid og selvstendig firma med en flat og smidig organisasjon. Dette gjør at vi som leverandør kan strekke oss lenger for å tilfredsstille kundens ønsker og behov.

De aller fleste tilleggsfunksjoner som er forbundet med arbeidsklær er ivaretatt ved hovedkontoret på Gjøvik. Her finnes systue, silketrykkeri, produksjon av transfermerker, grafisk avdeling og broderingsmaskiner. Kort sagt – alt som gjør oss til en komplett leverandør der service står i fokus.

Vi ønsker deg velkommen som kunde, og vil yte vårt aller beste for å imøtekomme dine ønsker og krav til en solid og ekspansiv leverandør.