Allerede kunde? Logg inn  |  Ikke kunde? Registrer deg
Gjest
Du må være pålogget for å bestille varer

Bekken & Strøm - Eget varemerke

Bekken & Strøm utvikler, designer og produserer arbeidsklær under eget varemerke. I dag foregår produksjonen i all hovedsak med våre faste samarbeidspartnere i Kina.

I løpet av de siste årene har vi utviklet et bredt sortiment innen arbeidshansker, og produksjonen av våre hansker foregår i Pakistan og Kina.

Som kunde kan du være trygg på at våre produkter er sertifisert i henhold til sine bruksområder for best mulig beskyttelse på arbeidsplassen. Ut over dette er det også viktig for oss å velge en helse- og miljøvennlig produksjon fra våre leverandører.

I tillegg til vår kompetanse, har vi sterkt fokus på våre kunders ønsker og tilbakemeldinger når vi utvikler nye produkter. Det er viktig med høy kvalitet og slitestyrke på metervare og andre materialer, og det stilles høyere krav til design og komfort på arbeidsklær enn noen gang tidligere.

Vi satser på stor bredde i størrelsesutvalg, og har etterhvert fått et solid sortiment innen arbeidsklær for kvinner. I tillegg har vi egen systue som sikrer justering av arbeidsklær til de som ønsker det, eller som trenger spesielle detaljer utover standard sortiment.

Bekken & Strøm - logo gjennom tidene

Her kan du følge den historiske utviklingen av vår grafiske profil fra starten i 1998 fram til idag.


2017
Dagens profil ble etablert, fargene er de samme, men ny BS og ny skrifttype er på plass

2010
Logoen fikk justert fargene og endret skrifttype, formen på BS ble beholdt. En ny avansert B2B nettbutikk ble lansert, og dette ble fremhevet i profilen

2008
De to søsterselskapene blir slått sammen til ett selskap: Bekken & Strøm AS.

1998
Bekken & Strøm staret opp som to søsterselskaper med ulik logo; Bekken & Strøm Profil AS og Bekken & Strøm Yrkesklær AS.